top of page

TILAA HETKI RAUHAA & HYVINVOINTIA

Seesteinen studiomme sijaitsee Joensuun Siltakadulla ja tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen paikan yhteisiin virkistysmis- tai rauhoittumishetkiin kiireisen arjen keskellä. Meillä joogan harrastaminen ja kokeileminen on helppoa, ja kaikki tarvittavat välineet on lainattavissa studioltamme. Tervetuloa rauhoittumaan rauhalliseen tilaan ja kynttilän valoon!

Katso alta teidän tarpeisiin sopiva tuntikokonaisuus. Tunnit sopivat kaikille, ja niitä voidaan räätälöidä aina ryhmän mukaan. Huomioithan että tilaamme mahtuu 16 henkilöä. Voimme tarvittaessa tulla ohjaamaan isompiin tiloihin paikan päälle.

Varauksen voit tehdä lähettämällä sähköpostilla haluamasi ajankohdan ja tuntikokonaisuuden: info@studiokindly.fi

 

Lempeää joogaa kaikille​ 60 min / 90 min 

Tällä tunnilla rauhoitumme ja rentoudumme lempeän joogan parissa. Aloitamme tunnin alkurentoutuksella, kehoa rauhassa herätellen. Siirrymme hiljalleen harjoituksen liikkuvampaan osaan, jossa hengitys kuljettaa kehoa pehmeässä ja virtaavassa liikkeessä. Teemme kehoa avaavia ja yksinkertaisia liikkeitä, joiden myötä hermosto rauhoittuu. Tunnin päätämme loppurentoutukseen. Pukeuduthan lämpimästi joustaviin vaatteisiin ja sukkiin. 

60 min 250 e + alv 24%

90 min 280 e +alv 24%

 

Lempeä jooga & äänimaljat 90 min / 120 min

Tervetuloa moniaistillisesti hemmoteltavaksi - anna kehoasi ja mielesi laskeutua lepotilaan. Tällä tunnilla rentoudumme lempeän joogan parissa harmonisten äänimaljojen maisemasta nauttien. Tunnilla käytetään palauttavan joogan pitkäkestoisia asentoja, joissa keho tuetaan mukavaan asentoon. Teemme rauhoittavia hengitysharjoituksia ja elvyttäviä liikkeitä ilman vaatimuksia. Pukeudu lämpimästi joustaviin vaatteisiin ja sukkiin. 

 

90 min 280 e +alv 24%

120 min 300 e + alv 24%

Syvärentoutus 60 min

Tällä tunnilla sekä keho että mieli virkistyvät lempeiden perusasanoiden ja rentouttavien liikesarjojen avulla. Lisäämme tietoisuutta selkärangan ja kehon asennosta sekä huollamme lihasjännityksiä liikkuvuuden ja hermoston rauhoittamisen näkökulmasta. Liikkeiden ympärille kietoutuva hengitys tekee harjoituksesta meditatiivisen ja rentouttavan. Harjoitus pohjautuu jooga nidraan, joka on meditaation kaltainen syvä tila. Rentoutus tehdään selinmakuulla lattialla. Rentoutuminen Jooga nidrassa on syvemmällä tasolla, mitä normaalissa nukkumisessa tai levossa. Se on erinomainen lääke stressiin ja apu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa. Harjoituksen jälkeen olo on rauhallinen mutta virkistynyt.

60 min 250 e + alv 24%

 

Äänimaljakylpy 60 min

Tunti aloitetaan kehoa pehmentävällä joogaharjoituksella sekä hengitysharjoituksilla, joiden jälkeen jatkamme syvärentoutumalla tiibetiläisten äänimaljojen tahtiin. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. 

 

60 min 250 e + alv 24%

 

Yinjooga & äänimaljat 90 min / 120 min

Tämä harjoitus on erinomainen apu stressinhallintaan ja palautumiseen. Yinjooga aktivoi parasympaattista hermostoamme, joka rauhoittaa mieltä, hidastaa sykettä ja vähentää stressiä antaen keholle mahdollisuuden levätä ja eheytyä. Passiiviset jooga-asennot tehdään pääasiassa istuallaan tai makuulla, ja lempeissä asennoissa viivytään 2-10 minuuttia, jotta voimme pysähtyä ja rauhoittua vähitellen. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vöitä, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä on mahdollista rentoutua.

90 min 280 e +alv 24%
120 min 300 e + alv 24%


 

Kysy lisää: info@studiokindly.fi tai puh. 050 5270722.

 

_dsc2483.jpg
bottom of page