TUNNIT & OHJAAJAT

_dsc9344-edit.jpg

Satu Malinen

-astangajooga, jooga nidra-

Olen ohjannut joogaryhmiä vuodesta 2013 lähtien. Tänä aikana mielenkiintoinen matka kehoon, mieleen ja tunteisiin on syventynyt omien opintojen ja päivittäisen harjoittelun myötä. Jooga on tuonut elämääni terveyttä ja onnellisuutta sekä kirkastanut niitä arvoja, joiden mukaisesti haluan elää. Haluan jakaa tunneillani joogan eri puolien viisautta. Tässä maailmassa koen, että ihmiset tarvitsevat eniten apuja pysähtymiseen ja energioiden tasapainottamiseen. Pitkäaikaisissa ryhmissä on koskettavaa nähdä, miten jooga alkaa muuttaa ihmistä.

larissa.jpg

Larissa Potkonen

-Vinyasa flow, meditaatio-

_dsc9661.jpg

Minea Aittokoski

-yin, äänimaljat, naurujooga-

Jooga avaa mahdollisuuden pysähtyä itsen äärelle ja ravita sielua ja kehoa. Se on ollut minulle tärkeänä työkaluna itseni hoivaamisessa vuodesta 2015 lähtien. Pidän paljon joogan opettamisesta, sillä saan olla läsnä tuntien lempeässä ilmapiirissä.

Joogatuntini ovat rauhallisen leppoisia. Tykkään käyttää mukana myös hoitavia soittimia sekä omaa ääntäni luoden kauniita äänimaailmoja, jotka lisäävät uuden ulottuvuuden tuntien tunnelmaan.

_dsc9634.jpg

Liisa Saali

-kundaliinijooga, gongirentoutus-

Jooga on kuulunut päivittäiseen elämääni vuodesta 2014 alkaen. Joogassa minua puhuttelee erityisesti kehon ja mielen vapauttaminen ja vahvistaminen. Ohjaajana tunnen kiitollisuutta, kun asiakkaat rentoutuvat ja tulevat tietoisiksi itsestään. Ohjaan tällä hetkellä lempeää jogaa ja kundaliinijoogalla on kehoa ja mieltä puhdistava, tasapainottava ja vahvistava vaikutus.

_dsc8957.jpg

Jonna Ekroos
vinyasa flow, selkäjooga-

Jooga tyynnyttää aaltoilevan mielen ja levottoman kehon. Tämän olen ymmärtänyt joogamatkani varrella ja samaan mahdollisuuteen haluan kutsua kaikki tunneilleni osallistuvat: liikkeestä nauttimiseen, kiireettömyyteen mutta myös lempeään itsensä haastamiseen. Salliva asenne, rento fiilis ja hyvän mielen musiikki kuuluvat tärkeänä osana kokonaisvaltaisiin tunteihini, tervetuloa!

ammeri.jpg

Ammeri Kankaisto

-yin-

Jooga on kulkenut elämässäni mukana yli kaksi vuosikymmentä, läpi elämäntilanteiden ja oman kehon kokemien muutosten. Hetket matolla ovat minulle pysähtymistä ja pehmeää liikettä hengityksen äärellä. Jaetussa joogaharjoituksessa on jotain samaa, kuin meille suomalaisille rakkaissa hetkissä saunan lauteilla: Roolit ja tittelit varisevat pois ja voimme itsemme lisäksi kohdata toisen ihmisen tasa-arvoisena, yhdessä elämän ilojen ja kipukohtien äärellä.

Vaikka jooga oli minulle jo pidemmältä ajalta tuttua, aloitin säännöllisen asanaharjoituksen vuonna 2007. Minusta ei pitänyt tulla opettajaa. Nyt useita eri opettajakoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla läpikäyneenä, huomaan kuitenkin opettaneeni jo vuosia. Tällä hetkellä olen innostunut ertyisesti joogafilosofiasta ja siitä, miten se näyttäytyy nykytietämyksen valossa. Uskon, että jokaisen polku ja harjoitus on erilainen. Siksi olet tervetullut tunneilleni just sellaisena, kuin olet!