top of page

TUNNIT & OHJAAJAT

_dsc9344-edit.jpg

Satu Malinen

-astangajooga, jooga nidra-

Olen ohjannut joogaryhmiä vuodesta 2013 lähtien. Tänä aikana mielenkiintoinen matka kehoon, mieleen ja tunteisiin on syventynyt omien opintojen ja päivittäisen harjoittelun myötä. Jooga on tuonut elämääni terveyttä ja onnellisuutta sekä kirkastanut niitä arvoja, joiden mukaisesti haluan elää. Haluan jakaa tunneillani joogan eri puolien viisautta. Tässä maailmassa koen, että ihmiset tarvitsevat eniten apuja pysähtymiseen ja energioiden tasapainottamiseen. Pitkäaikaisissa ryhmissä on koskettavaa nähdä, miten jooga alkaa muuttaa ihmistä.

larissa.jpg

Larissa Potkonen

-Vinyasa flow, meditaatio-

marianne.jpg

Marianne Ruhanen

-Hathajooga, äänimaljat-

Olen Marianne ja ohjaan Kindlylla torstaisin Lempeä hatha & äänimaljat -tuntia sekä Äänimatka-työpajoja.  Metsässä voi saada kokemuksen siitä, kuinka aika pysähtyy ja menettää merkityksensä ja on vain läsnäolon hetki. Oman kokemukseni mukaan läsnäolo löytyy monesti aivan yksinkertaisista jutuista ja tunneillani onkin keskiössä helpot hathajoogaliikkeet yhdistettynä kehon kuunteluun. Tunneilleni haluan tuoda hieman tätä metsän ajatonta rauhaa, jossa voi vain rentoutua. Tunnin lopuksi on pitkä äänimaljarentoutus, joka aktivoi parasympaattisen hermoston vieden sinut syvän levon tilaan.

kindly-2.jpg

Eveliina Sivonen

-yin, restoratiivinen jooga, flow-

Olen joogan, somatiikan ja liikkeellisen esittävän taiteen ohjaaja. Liikkeen ja kehollisuuden parissa olen työskennellyt eri rooleissa jo 20 vuotta. Ohjaan kokonaisvaltaiseen harjoitukseen, joka vahvistaa kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Tunneiltani saat työkaluja päivittäiseen fyysiseen harjoitukseen ja tutkiva ote syventää kokemuksen omalle keholle sopivaksi. Minulle on tärkeää luoda tiloja, joissa ihminen pääsee pois arjen hälinästä, läsnäoloon ja levollisuuteen.

kindly-4.jpg

Jonna Ekroos
vinyasa flow, selkäjooga-

Jooga tyynnyttää aaltoilevan mielen ja levottoman kehon. Tämän olen ymmärtänyt joogamatkani varrella ja samaan mahdollisuuteen haluan kutsua kaikki tunneilleni osallistuvat: liikkeestä nauttimiseen, kiireettömyyteen mutta myös lempeään itsensä haastamiseen. Salliva asenne, rento fiilis ja hyvän mielen musiikki kuuluvat tärkeänä osana kokonaisvaltaisiin tunteihini, tervetuloa!

ammeri.jpg

Ammeri Kankaisto

-yin-

Jooga on kulkenut elämässäni mukana yli kaksi vuosikymmentä, läpi elämäntilanteiden ja oman kehon kokemien muutosten. Hetket matolla ovat minulle pysähtymistä ja pehmeää liikettä hengityksen äärellä. Jaetussa joogaharjoituksessa on jotain samaa, kuin meille suomalaisille rakkaissa hetkissä saunan lauteilla: Roolit ja tittelit varisevat pois ja voimme itsemme lisäksi kohdata toisen ihmisen tasa-arvoisena, yhdessä elämän ilojen ja kipukohtien äärellä.

Vaikka jooga oli minulle jo pidemmältä ajalta tuttua, aloitin säännöllisen asanaharjoituksen vuonna 2007. Minusta ei pitänyt tulla opettajaa. Nyt useita eri opettajakoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla läpikäyneenä, huomaan kuitenkin opettaneeni jo vuosia. Tällä hetkellä olen innostunut ertyisesti joogafilosofiasta ja siitä, miten se näyttäytyy nykytietämyksen valossa. Uskon, että jokaisen polku ja harjoitus on erilainen. Siksi olet tervetullut tunneilleni just sellaisena, kuin olet!

bottom of page