TUNNIT & OHJAAJAT

Elina Kapanen

Astangaa kaikille

Tunnilla teemme ohjatusti astangajoogan alkeisharjoitusta, piristävin lisämaustein! Ohjaukseni keskiössä ovat hengityksen ja liikkeen yhteys, oman kehon tuntemuksiin rauhoittuminen ja lempeän, hyväksyvän asenteen vaaliminen omaa kehoa kohtaan. Tunnille ovat tervetulleita kaikki, olipa jooga sinulle uusi tuttavuus tai ystävä vuosien takaa. Varaa tunti.

Marianne Ruhanen
Lempeä hatha &rentoutus

Tunti sekä pehmittää että vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisää kehotietoisuutta. Tärkeässä osassa ovat rentoutus- ja hengitysharjoitukset.

Tunnin lopuksi rentoudumme joko rummun tai äänimaljojen värähtelyn rytmiin. Tunti käy kaikille, myös joogaan tutustuville. Varaa tunti.

Karoliina Tamminen

FasciaMethod

FasciaMethod on lempeä kehonhuoltotunti, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tämä rentouttava ja palauttava tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon liikkuvuutta sekä edistää omaa hyvinvointiaan.  Varaa tunti.

Satu Malinen

Astangan alkeisjatko

Tunti sopii heille, joille astanga on jo jonkin verran tuttua. Ei haittaa, vaikka harjoittelusta olisi taukoa. Asanajärjestyksen tullessa tutuksi harjoitus muuttuu tekemisestä olemiseksi ja antaa terapeuttisia mahdollisuuksia itsensä tutkimiseen. Tuntiin kuuluu aina riittävän pitkä rentoutuminen, sillä se on osa itsetuntemusta. Varaa tunti.

Karoliina Tamminen

Lempeä jooga & äänimaljat

Tunti on nimensä mukaisesti rauhallinen, turvallinen ja lempeä harjoitus. Pitkän loppurentoutuksen aikana soitamme luonnollista ja resonoivaa äänimaisemaa, joka voi syventää rentoutumisen kokemusta sekä kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa. Tervetuloa mukaan myös ensikertalaiset! Varaa tunti.

Tara Tuomisilta

Slow jooga & mindfulness

Tunti yhdistää kehoa ja mieltä: kuin kutsuisit itsesi kotiin omaan kehoosi. Harjoituksessa yhdistyvät kehon liike, hengitys, musiikki sekä mielikuvat. Mottomme on: olet riittävä. Tervetuloa mukaan tunnille, jossa irtaudutaan kaikesta suorittamisesta ja keskitytään olemaan läsnä tässä hetkessä. Varaa tunti. 

Katja Laine

Sunnuntain slow

Slow jooga on rauhallista, huolellista ja lempeän turvallista joogaa, jolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus. Harjoitukset sopivat kaikille – myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin jooganneet ja niille, jotka ajattelevat, etteivät osaa, jaksa tai pysty joogaamaan. Tunti koostuu lyhyestä hengitys- ja, asanaharjoituksista sekä loppurentoutuksesta. Varaa tunti.

Karoliina Tamminen

Joogan alkeistunti

Jooga kuuluu kaikille! Tämä tunti on suunnattu ensikertalaisille, vähän jooganneille ja niille, jotka ovat ehkä joskus jooganneet mutta haluavat palata perusasioiden äärelle. Tämä on matalan kynnyksen tunti, eikä mitään tarvitse osata etukäteen. Lähestymme joogaa lempeästi, tälle tunnille kukaan ei ole liian jäykkä. Varaa tunti.

Ammeri Kankaisto

Yin jooga

Harjoitus aktivoi parasympaattista hermostoamme, joka rentouttaa ja vähentää stressiä . Fyysisesti yin jooga vaikuttaa erityisesti alaselän, lantion ja lonkkien alueella, vapauttaen syviä jännityksiä.Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja peittoja, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä voi rentoutua.Varaa tunti.

Elina Kapanen

Somajoogaa

Somajooga on joogan, tietoisen tanssin ja somaattisten harjoitteiden kombon yhdistelmä - teemana voi olla esimerkiksi selkärangan hyvinvointi. Tämä tunti ei ole vielä kalenterissa viikottaisena.

Satu Malinen

Vapaa tanssi

Vapaa tanssi on tanssia, jossa ei tarvitse osata tanssia. Kehollisesti musiikkiin mukaan lähteminen on turvallista ohjauksessa ja ilmapiirissä, jossa kukaan ei katso tai arvostele. Tämä tunti ei vielä kalenterissa.

Workshopit kerran kuussa

Pidämme keskimäärin kerran kuussa noin 2-4 tunnin workshoppeja eri teemoilla. Parijoogaa, tietoista tanssia, asanaklinikka, joogaa uupuneille, työpaikan rauhoittumishetki, jne. Kerro toiveesi: info@studiokindly.fi

Huom: tuntien minimiosallistujamäärä on 5 henkeä. Jos määrä jää alle, lähetämme tiedon sähköpostitse peruuntumisesta 2h ennen joogaa. Voit seurata osallistujien määrää varauskalenteristamme.

Studio Kindly, Kauppakatu 17 A, 80100 Joensuu