TUNNIT & OHJAAJAT

_dsc8329.jpg

Elina Kapanen

Olen aloittanut joogaharjoittelun vuonna 2007 ja vuodesta 2010 olen ohjannut erilaisia jooga- ja kehonhuoltoryhmiä. Päivittäinen jooga- ja meditaatioharjoittelu on erottamaton osa elämääni, ja modernien somaattisten harjoitusmuotojen opiskelun ansiosta minulle on avautunut yhä uusia ulottuvuuksia kehotietoisuuden ohjaamiseen.

Toiveeni joogan, tietoisen tanssin ja kehotietoisuusharjoitteiden ohjaajana on luoda tunnilla kuin tunnilla rento ja lämminhenkinen ilmapiiri, sekä rohkaista asiakasta harjoituksessaan oman kokemuksen hyväksyvään kuunteluun.

karoliina.jpg

Karoliina Tamminen

Minulla on pitkä kokemus joogasta, ja erityisesti yinjooga tuo elämääni lempeyttä, läsnäoloa ja rauhaa. Yinjooga antaa minulle mahdollisuuden palautua ja saada kehoon sekä mieleen lisää tilaa.

Ohjaustyylini on lempeän rauhallinen, ja ohjaamani tunnit sopivat erityisen hyvin stressaantuneille ja kuormittuneille henkilöille, jotka kaipaavat elämäänsä rentoutumista ja pysähtymistä. Yhdistän yinjoogaharjoitukseen myös äänimaljoja ja muita soittimia, joiden värähtely ja harmoninen äänimaisema voivat tukea rentouden kokemusta.

Päämääränä tunneillani on lisätä olemista ja vähentää tekemistä sekä suorittamista.

_dsc8705.jpg

Jonna Ekroos
 

Jooga tyynnyttää aaltoilevan mielen ja levottoman kehon. Tämän olen ymmärtänyt joogamatkani varrella ja samaan mahdollisuuteen haluan kutsua kaikki tunneilleni osallistuvat: liikkeestä nauttimiseen, kiireettömyyteen mutta myös lempeään itsensä haastamiseen. Salliva asenne, rento fiilis ja hyvän mielen musiikki kuuluvat tärkeänä osana kokonaisvaltaisiin tunteihini, tervetuloa!

_dsc9344-edit.jpg

Satu Malinen

Olen ohjannut joogaryhmiä vuodesta 2013 lähtien. Tänä aikana mielenkiintoinen matka kehoon, mieleen ja tunteisiin on syventynyt omien opintojen ja päivittäisen harjoittelun myötä. Jooga on tuonut elämääni terveyttä ja onnellisuutta sekä kirkastanut niitä arvoja, joiden mukaisesti haluan elää. Haluan jakaa tunneillani joogan eri puolien viisautta. Tässä maailmassa koen, että ihmiset tarvitsevat eniten apuja pysähtymiseen ja energioiden tasapainottamiseen. Pitkäaikaisissa ryhmissä on koskettavaa nähdä, miten jooga alkaa muuttaa ihmistä.

larissa.jpg

Larissa Potkonen

minea%20%26%20antti_edited.jpg

Minea Aittokoski

Jooga avaa mahdollisuuden pysähtyä itsen äärelle ja ravita sielua ja kehoa. Se on ollut minulle tärkeänä työkaluna itseni hoivaamisessa vuodesta 2015 lähtien. Pidän paljon joogan opettamisesta, sillä saan olla läsnä tuntien lempeässä ilmapiirissä.

Joogatuntini ovat rauhallisen leppoisia. Tykkään käyttää mukana myös hoitavia soittimia sekä omaa ääntäni luoden kauniita äänimaailmoja, jotka lisäävät uuden ulottuvuuden tuntien tunnelmaan. Sunnuntaisin mukanani tuntia ohjaamassa on puolisoni Antti Aalto, joka soittaa kristallikulhoja ja muita soittimia iloksemme läpi tunnin.

Liisa Saali

Jooga on kuulunut päivittäiseen elämääni vuodesta 2014 alkaen. Joogassa minua puhuttelee erityisesti kehon ja mielen vapauttaminen ja vahvistaminen. Ohjaajana tunnen kiitollisuutta, kun asiakkaat rentoutuvat ja tulevat tietoisiksi itsestään. 

marianne.jpg

Marianne Ruhanen

Olen ohjannut lempeää hathajoogaa vuodesta 2017 lähtien. Taustani on tanssissa ja hyödynnänkin ohjauksessani somaattisia kehotietoisuutta lisääviä menetelmiä. Hathajoogan lisäksi ohjaan erilaisia syvähengitys- ja rentoutustunteja, joissa käytän rentoutumisen apuna äänimaljoja, rumpua ja omaa ääntä. Vapaa liike ja tanssi yhdistettynä musiikkiin on myös lähellä sydäntäni. Ohjaajana nautin syvästä läsnäolon tilasta ja minulle koskettavinta on nähdä se muutos, mitä rentoutuminen saa ihmisissä aikaan. Minulle jooga, hengitysharjoitukset ja pehmeät somaattiset menetelmät ovat keino vähentää stressiä, ylläpitää hermoston tasapainoa, pehmittää jumiutunutta kehoa ja pysähtyä kuulostelemaan kehon ja mielen senhetkiset kuulumiset.

minea%20%26%20antti_edited.jpg

Antti Aalto

Antti soittaa äänimaljoja ja erilaisia soittimia Minean ohjatessa Yin-joogaa. Itse hän ohjaan lempeää, mutta nostattavaa hatha-joogaa ja sydämellistä tuolijoogaa. Hatha- ja tuolijoogan ohjaamisesta Antilla on kokemusta kansalaisopiston puolelta. Häneltä löytyy myös taito ohjata Naurujoogaa.

Vaikka jooga oli minulle jo pidemmältä ajalta tuttua, aloitin säännöllisen asanaharjoituksen vuonna 2007. Minusta ei pitänyt tulla opettajaa. Nyt useita eri opettajakoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla läpikäyneenä, huomaan kuitenkin opettaneeni jo vuosia. Tällä hetkellä olen innostunut ertyisesti joogafilosofiasta ja siitä, miten se näyttäytyy nykytietämyksen valossa. Uskon, että jokaisen polku ja harjoitus on erilainen. Siksi olet tervetullut tunneilleni just sellaisena, kuin olet!

Taustakuva_1106482370_indigo.jpg

Tuntien kuvaukset löydät varauskalenterista!

Vakiotuntien lisäksi pidämme keskimäärin kerran kuussa noin 2-4 tunnin workshoppeja eri teemoilla. Parijoogaa, tietoista tanssia, asanaklinikka, joogaa uupuneille, työpaikan rauhoittumishetki, jne. Kerro toiveesi: info@studiokindly.fi

Huom: tuntien minimiosallistujamäärä on 5 henkeä. Jos määrä jää alle, lähetämme tiedon sähköpostitse peruuntumisesta 4h ennen joogaa. Voit seurata osallistujien määrää varauskalenteristamme.