top of page
Taustakuva_1106482370_pink.jpg

Lahjaksi hyvää oloa ja hyvinvointitaitoja

Tämä lahjakortti tuo hyvää oloa ja antaa hyvinvointitaitoja vastaanottajalleen. Katso alta valmiita lahjakorttisisältöjä tai voit ostaa myös avoimen lahjakortin, jonka vastaanottaja voi käyttää mihin tahansa haluamaansa palveluun.

Lahjakortin voit hankkia kätevästi verkosta eli Siun kaupasta, tai käydä ostamassa paikan päältä kauniin fyysisen lahjakortin kirjekuorineen. Olemme paikalla tiistaisin ja torstaisin 13-16 sekä myös soittamalla sopimuksen mukaan muina aikoina.

Anchor 1
_dsc2942.jpg

Lahjakortti-
valikoima

 

TYÖPAJALAHJAKORTTI arvo 39 €

Lahjakortti hyvinvointityöpajoihin on konkreettinen lahja.

Lahjakortti käy kaikkiin Kindlyn työpajoihin, syksyn ja kevään työpajojen aiheita ovat olleet esimerkiksi  rentoutuminen, stressinhallinta, hengitystekniikat ja liikkuvuus. Tämänhetkisiin työpajoihin pääset tutustumaan täältä.

IHASTU JOOGAAN -LAHJAKORTTI 20 €

Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa Kindlyn joogatunneista. Hyvä valinta silloin kun haluaa muistaa pienellä lahjalla, tai osana isompaa lahjaa. Katso kesän tuntivalikoima täältä.

HYVINVOINTILAHJAKORTTI 50 € / 100 € / 150 €

Tämän avoimen lahjakortin voi käyttää Kindlyn kaikkiin palveluihin, oli kyseessä sitten yksittäiset tunnit, kurssit, työpajat tai retriitit.

bottom of page