top of page

KEVÄÄN 2024 MINIKURSSIT

Katso alta loppukevään kurssiaikataulumme ja ilmoittaudu mukaan.

NYT VOIT OSTAA MYÖS 10 KERRAN KORTIN

Kurssi on aina edullisin vaihtoehto tuntihinnaltaan mutta voit myös ostaa 10 kerran kortin nettiajanvarauksestamme. Kortti on voimassa 6 kuukautta ja voit varata sillä joustavasti paikan eri viikkotunneilta. Jos haluat ostaa kortin käyttämällä liikuntaetuja, laitathan sähköpostia info@studiokindly.fi.


 

MAANANTAI                                                       
Alkukesän astanga 

Maanantaisin klo 16.45-18.00

5 krt / 29.4.-27.5.2024 / 65 €

Aloita alkukesä inspiroituen, liikkeestä ja valosta nauttien! Tervetuloa Satu Malisen viiden kerran astangan kesäkursille, jossa pääset tekemään harjoituksen ilman suorituspaineita, sallivassa ja kuuntelevassa ohjauksessa, yhteisöllisessä ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Olet tervetullut mukaan, vaikka joogasta olisi ollut taukoa. Alkeisjatko-ryhmään osallistuvilla on hyvä olla taustaa joko astanga- tai vinyasajoogasta.
 

Tästä ryhmästä saat eväitä joogamatolle ja sen ulkopuolelle. Ohjelmassa on asanaharjoitusta, rentoutumista ja chantingiä. Lempeästi tervetuloa mukaan!

 

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

Palauttava iltajooga: Lempeää liikettä ja mindfulnessia

Maanantaisin 18.30-20.00

5 krt / 29.4.-27.5.2024 / 65 €

Kehoa ja mieltä hoitava tuntikokonaisuus, jossa laskeudumme läsnäoloon rauhallisen liikkeen, tietoisen hengityksen ja yksinkertaisten mindfulness-harjoitusten avulla. Harjoittelemme kurssin aikana olemaan enemmän läsnä tässä hetkessä, katsomaan nykyhetkeä sekä itseämme uteliain ja hyväksyvimmin silmin, sekä vahvistamaan yhteyttä itseemme ja kehoomme.
 

Hyväksyvän tietoisen läsnäolon (mindfulness) harjoittelu lisää tutkitusti sekä psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia mm. vähentämällä stressiä sekä lisäämällä resilienssiä ja keskittymiskykyä. Lisäksi lempeät joogaliikkeet mm. parantavat kehon liikkuvuutta ja tasapainoa sekä lisäävät energiaa arkeen. Sopii kaikentasoisille, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta! Lähestymme harjoitusta sisältä käsin - omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaajana Hyvinvointikouluttaja Laura Liefveld. 
 

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

TIISTAI                                                                               

Lempeää joogaa selälle 

Tiistaisin klo 16.30-17.30

5 krt / 30.4.-28.5.2024 / 60 €
Huom. 30.4. spesiaali vapputunti

Tervetuloa mukaan joogatunnille, jossa päähuomio on selän hyvinvoinnissa, jumien helpottamisessa ja lempeän voimistavissa liikeradoissa - mutta myös rentoutumisessa ja rauhoittumisessa.

Teemme rauhallisesti hengityksen tahdissa tahdissa esimerkiksi lämmittäviä liikesarjoja, lonkan avauksia, selän kiertoja, tasapainoliikkeitä sekä keskivartalon voimaa kehittäviä asanoita. Tahti on siis rauhallinen mutta samalla voimistava. Harjoitukset tuovat liikkuvuutta selkärangalle ja niska-hartia-alueelle ja parantavat ryhtiä. Vahvistamme myös keskivartalon ja jalkojen lihaksia, joiden tuki on tärkeä selän hyvinvoinnille. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen.

Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitkään joogaa harrastaneille. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vöitä. Tunnit ohjaavat Ammeri Kankaisto ja Eveliina Sivonen vuoroviikoin.

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

Rauhoittava Yin 

Tiistaisin klo 18.00-19.15

5 krt / 30.4.-28.5.2024 / 65 €
Huom. 30.4. spesiaali vapputunti

Lähde mukaan yinjoogakurssille, joka antaa mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kiireisen arjen keskellä, mutta myös sukeltaa oman kehomme äärelle entistä syvemmin.
 

Yinjooga aktivoi parasympaattista hermostoamme, joka rauhoittaa mieltä, hidastaa sykettä ja vähentää stressiä antaen keholle mahdollisuuden levätä ja eheytyä. Passiiviset jooga-asennot tehdään pääasiassa istuallaan tai makuulla, ja lempeissä asennoissa viivytään 2-10 minuuttia, jotta voimme pysähtyä ja rauhoittua vähitellen. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vöitä, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä on mahdollista rentoutua.
 

Jokaisella yintunnilla on oma teemansa, johon syvennytään, kuten hermoston rauhoittuminen, kehon avaaminen ja suoliston tasapainottaminen. Yinjooga on myös hyvä palauttava harjoitus muun liikunnan rinnalle ja se vaikuttaa lihaksiston lisäksi myös fasciaan, niveliin ja jänteisiin. Tämä tiistain tunti on erinomainen apu stressinhallintaan ja palautumiseen, tervetuloa! Tunnit ohjaavat Ammeri Kankaisto ja Eveliina Sivonen vuoroviikoin.

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

KESKIVIIKKO                                                               

Ying & Yang Flow - tasapainoa ja voimaa arkeen 
Keskiviikkoisin 16.45-18.00

5 krt / 24.4.-29.5.2024 (1.5. ei tuntia)

Tunneilla harjoitellaan lämmittävä ja energisoiva flow, asanoiden linjauksia, sekä liikkeen ja hengityksen yhdistämistä. Lopputunnista rauhoitumme yinjoogasta tuttuihin pidempiin asanoihin ja myös tutkimme virtaavaa liikettä pehmeässä yin energiassa. Syvän hengityksen avulla tuomme helppoutta liikkeeseen.

Tunneilla pääset siis kehittämään monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilta saat mukaan monipuolisen harjoituksen, sekä vinkkejä kehon ja mielen hyvinvointiin, joita voit hyödyntää arjessasi. 

 

Asanaharjoituksessa liikumme lattiatason ja seisoma-asanoiden välillä koko kehoa vahvistaen, joten perusliikkuvuus on suositeltavaa, mutta aiempaa kokemusta et tarvitse. Sopii Joogan alkeiskurssin käyneille tai kenelle vain, joka haluaa tuoda uutta haastetta omaan keholliseen harjoitukseen vaikka jooga ei olisi aiemmin tuttua. Ohjaaja Eveliina Sivonen.

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

Yin & äänimaljat 

Keskiviikkoisin 18.30-19.45

5 krt / 24.4.-29.5.2024 (1.5. ei tuntia)

Lepo ja palautuminen ovat tärkeä osa tasapainoista harjoittelua, sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yin ja restoratiivisessa joogassa pyritään syvään rentoutumiseen, jonka myötä keho saa vapautua jännityksestä ja stressistä.
 

Tällä kurssilla tuodaan pehmeää virtaavaa liikettä yinharjoitukseen, sekä pysähdytään restoratiivisen ja yinjoogan maailmasta tuttuihin pitkiin asanoihin, joilla edistetään rentoutta, liikkuvuutta, palautumista ja kehomielen tasapainoa. Yin-asanat tuo vähän haastetta harjoitukseen ja restoratiiviset asennot tuetaan apuvälineillä niin, että niissä on mahdollisimman helppo rentoutua. Tunnin lopuksi pääset nauttimaan äänimaljoista.
 

Yin ja äänimaljat tarjoaa lempeää itsehoivaa hektisen arjen keskellä ja hiljentää ajatusten virtaa - tule mukaan oppimaan rauhoittumista liikkeessä ja palautumisen tärkeä taito! Kurssi sopii kaikille. Ohjaaja Eveliina Sivonen.

Huom. Tuntia ei toteuteta etänä, sillä läsnäolo tilassa ja apuvälineet tukevat harjoitusta.

TORSTAI                                                               

Shaktajooga

Torstaisin 18.00-19.15

5 krt / 2.5.-30.5.2024 / 65 €

Shaktajooga on autenttinen ja lempeä suoritusvapaa joogamuoto, joka hoitaa ihmistä rentoutumisen kautta. Sen juuret ovat intialaisessa Shakta-perinteessä, joka on onnistunut säilyttämään kokonaisen joogan tieteen ja joka tarjotaan tunneilla ilman muutoksia. Aloitamme introtunnilla, jossa käymme läpi Shaktajoogan harjoitukselle keskeisiä aiheita kuten suoritusvapaus, rentoutuminen, asana, hengitys, hermosto ja stressi. Kurssin edetessä pääset tutuksi Shaktajoogan harjoituksiin ja hiljalleen huomaat säännöllisen harjoituksen tuomat hyödyt.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneille. Jokainen tekee harjoitustaan omista lähtökohdista käsin, tule siis sellaisena kuin olet. Pysähdy. Rentoudu. Nauti. Ohjaajana Johanna Myllymäki.

 

Kurssin ostaneet voivat osallistua tunnille myös etänä zoomin kautta.

 

Lisätietoa kursseistamme:

- aloittaminen on helppoa: tunnelmallisella studiollamme pääset joogaamaan kynttilänvalossa ja voit lainata kaikki tarvittavat välineet!

- kaikille kursseille voi osallistua etänä zoomin kautta, pl. restoratiivinen jooga

- voit maksaa kurssin varauksen yhteydessä tai ensimmäiselle tunnille saapuessa. Jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, mainitse tästä ohjaajalle 1. kerralla

- ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos et pääse mukaan ensimmäiselle tunnille, ilmoitathan asiasta meille info@studiokindly.fi 

- maksun voi hoitaa ePassilla, Smartumilla, Eazybreakilla tai Edenredillä

- talvi- ja syyslomaviikoilla kursseilla ei kokoontumista

- lähetämme zoom-linkin kaikille osallistujille kurssin alkaessa, mikäli osa haluaa osallistua etänä. PS. Muista tarkistaa, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen järjestelmään

- huomioithan, että etätuntimahdollisuus koskee vain kurssin ostanutta.

Viikonloput

Vaihtuvat pidemmät työpajat ja vierailevat ohjaajat - seuraa some-kanaviamme! Tilaamme voi myös vuokrata.

_dsc2483.jpg
bottom of page