top of page

SYKSYN 2023 KURSSIT

Ilmoittaudu kursseille mukaan tästä!

Lisätietoa kursseistamme:

- aloittaminen on helppoa: tunnelmallisella studiollamme pääset joogamaan kynttilänvalossa ja voit lainata kaikki tarvittavat välineet!

- kaikille kursseille voi osallistua etänä zoomin kautta

- voit maksaa kurssin varauksen yhteydessä tai ensimmäiselle tunnille saapuessa. Jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, mainitse tästä ohjaajalle 1. kerralla

- ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos et pääse mukaan ensimmäiselle tunnille, ilmoitathan asiasta meille info@studiokindly.fi 

- maksun voi hoitaa ePassilla, Smartumilla, Eazybreakilla tai Edenredillä

- talvi- ja syyslomaviikoilla kursseilla ei kokoontumista

- lähetämme zoom-linkin kaikille osallistujille kurssin alkaessa, mikäli osa haluaa osallistua etänä. PS. Muista tarkistaa, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen järjestelmään!


 

MAANANTAI:
Astangan alkeisjatko

Klo 16.30-18.00

Tervetuloa syventämään ja juurruttamaan astanga osaksi arkeasi ja hyvän olon tuojaksi. Tunnit sisältävät asanaharjoittelun lisäksi rentoutus- ja tietoisuusharjoituksia, joogafilosofiaa ja mantroja. Kurssi sopii jo aiemmin astanga tai vinyasa joogaa harjoitelleille. Vakioryhmä tuo erinomaiset olosuhteet stressittömään joogaharjoitteluun, ja ryhmän energiasta saat tukea, silloin jos sitä ei ehkä itsellä ole. Voit tulla mukaan kurssille, vaikka harjoituksesta olisi taukoa.

Kurssilla pääpaino on asanaharjoituksessa, joka sisältää seisomasarjan, istumasarjan alkua sekä loppuliikkeet ja rentoutumisen. Harjoitus alkaa hiljentymisellä ja tunnin teeman esittelyllä pohjautuen joogafilosofiaan. Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle joogan parissa! Kurssin ohjaa Satu Malinen. Suosittelemme ottamaan mukaan omia mattoja ja vilttejä, mutta tarvittaessa niitä saa lainattua myös studiolta.

Lempeästi tervetuloa mukaan! Mahdollisuus osallistua myös etänä.

15 krt / 4.9.-18.12.2023 / 190 €

Rentouttava hatha ja äänimaljat 

Klo 18.30-19.45

Lempeä hathajoogatunti, joka rentouttaa kehon ja rauhoittaa mielen viikon päätteeksi. Tunti aloitetaan kehoa pehmentävällä joogaharjoituksella sekä hengitysharjoituksilla, joiden jälkeen jatkamme syvärentoutumalla tiibetiläisten äänimaljojen tahtiin. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille joogaajille. Tunnin ohjaa Marianne Ruhanen. Suosittelemme ottamaan oman viltin ja maton mukaan, mutta niitä voi tarvittaessa lainata myös studioltamme. PS. tunneille voi osallistua myös etänä zoomin kautta, mutta huomioithan että äänimaljakokemus ei ole optimaalinen etätunnilla.

15 krt / 4.9.-18.12.2023/ 190 €

TIISTAI:

Joogan alkeiskurssi - tasapainoa arkeen
Klo 16.30-17.30

Lähde mukaan 10 kerran joogamatkalle, jossa tutustutaan asanaharjoitukseen kokonaisvaltaisesti. Tunneilla harjoitellaan asanoiden linjauksia, sekä liikkeen ja hengityksen yhdistämistä rauhalliseen tahtiin. Tutkimme miten löytää pehmeys ja helppous liikkeeseen. Etenemme rauhallisesti kohti energisoivaa flowharjoitusta, sekä myös pysähdymme meditatiivisiin asanoihin.

Kurssilta saat mukaan monipuolisen harjoituksen, sekä vinkkejä kehon ja mielen hyvinvointiin, joita voit hyödyntää arjessasi. Asanaharjoituksessa liikumme lattiatason ja seisomaasanoiden välillä koko kehoa vahvistaen, joten perusliikkuvuus on suositeltavaa, mutta aiempaa kokemusta et tarvitse.

Tämä kurssi sopii ensikertalaisille, sekä jo aiemmin jooganneille, jotka haluavat palata perusasioiden äärelle. Opit luomaan turvallisen harjoituksen oman kehon rajoja kuunnellen. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Ohjaaja Eveliina Sivonen.

10 krt / 5.9.-14.11.2023 / 140 € 

 

Restoratiivinen jooga & äänimaljat

Klo 18.00-19.30

Lepo ja palautuminen ovat tärkeä osa tasapainoista harjoittelua, sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Restoratiivisessa Yin joogassa pyritään syvään rentoutumiseen, jonka myötä keho saa vapautua jännityksestä ja stressistä. Tällä kurssilla tehdään restoratiivisen ja yinjoogan maailmasta tuttuja pitkiä asanoita, joilla edistetään liikkuvuutta, palautumista ja kehomielen tasapainoa. Yin asanat tuo vähän haastetta harjoitukseen ja restoratiiviset asennot tuetaan apuvälineillä niin, että niissä on mahdollisimman helppo rentoutua. Tunnin lopuksi pääset nauttimaan äänikulhoista. Tuntia ei toteuteta etänä sillä läsnäolo tilassa ja apuvälineet tukee harjoitusta.

Yin ja restoratiivinen tarjoaa lempeää itsehoivaa hektisen arjen keskellä ja hiljentää ajatustenvirtaa - tule mukaan oppimaan levon ja rauhoittumisen tärkeä taito! Kurssi sopii kaikille. Ohjaaja Eveliina Sivonen.

10 krt / 5.9.-14.11.2023 / 150 €

Miesten jooga - kehonhuoltoa ja liikkuvuutta 

Klo 20.00-21.00

Miesten omalla kurssilla syvennytään kahteen pääteemaan: 1) stressinpoistoon ja rentoutumiseen, mutta myös 2) kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Tuntien rakenne on tuttu – aloitetaan usein lämmittelyllä, edetään dynaamisempaan osuuteen ja lopuksi tehdään loppurentoutus.

Osallistuminen ei edellytä mitään tietoja tai kokemusta joogasta, näille tunneille saa tulla vaikkei taipuisikaan omasta mielestään mihinkään suuntaan! Paikan päällä on myös valmiina kaikki tarvittavat välineet ja matot, eli varusteeksi riittää rennot vaatteet päälle. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Ohjaajana Jonna Ekroos. 

15 krt / 5.9.-19.12.2023 / 180 €

KESKIVIIKKO:

Lempeää joogaa selälle

Klo 17.00-18.00

Tervetuloa mukaan joogatunnille, jossa päähuomio on selän hyvinvoinnissa, jumien helpottamisessa ja lempeän voimistavissa liikeradoissa - mutta myös rentoutumisessa ja rauhoittumisessa.

Teemme rauhallisesti hengityksen tahdissa tahdissa esimerkiksi lämmittäviä liikesarjoja, lonkan avauksia, selän kiertoja, tasapainoliikkeitä sekä keskivartalon voimaa kehittäviä asanoita. Tahti on siis rauhallinen mutta samalla voimistava. Harjoitukset tuovat liikkuvuutta selkärangalle ja niska-hartia-alueelle ja parantavat ryhtiä. Vahvistamme myös keskivartalon ja jalkojen lihaksia, joiden tuki on tärkeä selän hyvinvoinnille. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen.

Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitkään joogaa harrastaneille. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vöitä. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Tunnin ohjaa Ammeri Kankaisto.

15 krt / 6.9.-20.12.2023 / 180 €

Ammerin Yin
Klo 18.30-19.45

Lähde mukaan yinjoogakurssille, joka antaa mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kiireisen arjen keskellä, mutta myös sukeltaa oman kehomme äärelle entistä syvemmin. Yinjooga aktivoi parasympaattista hermostoamme, joka rauhoittaa mieltä, hidastaa sykettä ja vähentää stressiä antaen keholle mahdollisuuden levätä ja eheytyä. Passiiviset jooga-asennot tehdään pääasiassa istuallaan tai makuulla, ja lempeissä asennoissa viivytään 2-10 minuuttia, jotta voimme pysähtyä ja rauhoittua vähitellen. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vöitä, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä on mahdollista rentoutua.

Jokaisella yintunnilla on oma teemansa, johon syvennytään, kuten hermoston rauhoittuminen, kehon avaaminen ja suoliston tasapainottaminen. Yinjooga on myös hyvä palauttava harjoitus muun liikunnan rinnalle ja se vaikuttaa lihaksiston lisäksi myös fasciaan, niveliin ja jänteisiin. Tämä keskiviikon tunti on erinomainen apu stressinhallintaan ja palautumiseen, tervetuloa! Mahdollisuus osallistua myös etänä. Tunnin ohjaa Ammeri Kankaisto.

15 krt / 6.9.-20.12.2023 / 190 € 

TORSTAI:

Shaktajooga
Klo 18.00-19.15

Shaktajooga on autenttinen ja lempeä suoritusvapaa harjoitus, joka hoitaa ihmistä rentoutuksen kautta. Sen juuret ovat tuhansia vuotta vanhassa intialaisessa Kaula-traditiossa joka on onnistunut säilyttämään kokonaisen joogan tieteen joka tarjotaan joogatunneilla ilman muutoksia.

Syksyn kurssin aloitamme introtunnilla jossa käymme läpi Shaktajoogan harjoitukselle keskeisiä aiheita kuten suoritusvapaus, asana, hermosto ja stressi sekä sivuamme traditionaalisen ja modernin joogan eroja. Lisäksi teemme Shakta Flow harjoituksen. Kurssin edetessä pääset tutuksi Shaktajoogan harjoituksiin sekä hiljalleen huomaat säännöllisen harjoituksen tuomat hyödyt.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneille. Jokainen tekee harjoitustaan omista lähtökohdista käsin, tule siis sellaisena kuin olet. Pysähdy. Rentoudu. Nauti. Ohjaajana Johanna Myllymäki. Mahdollisuus osallistua myös etänä.

10 krt / 7.9.-16.11.2023 / 150 €

Ilmoittaudu kursseille mukaan tästä!

Viikonloput

Vaihtuvat pidemmät työpajat ja vierailevat ohjaajat - seuraa some-kanaviamme! Tilaamme voi myös vuokrata.

_dsc2483.jpg
bottom of page