ASTANGAN ALKEISJATKO

Ovatko astangan alkeet jo jonkin verran tuttuja ja haluaisit syventää harjoitusta tai palata tauon jälkeen harjoitusten pariin?

 

Järjestämme astangan alkeisjatkon verkkokurssina (16.5.-6.6.), johon kuuluvat livetunnit sekä tuntien tallenteet, jotka ovat käytössäsi heinäkuun loppuun saakka. Voit tehdä siis harjoitusta silloin kun sinulle sopii parhaiten. Teemme tutun harjoituksen joka tunnilla ja syvennymme siihen aina tietyn teeman näkökulmasta. Livetuntien jälkeen olemme linjoilla extra-aikaa, jos tuntien aikana syntyy kysyttävää tai haluaa kerrata jonkun asanan. Kurssin hinta on 35 euroa.

 

Joogaopettaja Elina Kapasen ohjauksen keskiössä ovat hengityksen ja liikkeen yhteys, oman kehon tuntemuksiin rauhoittuminen sekä lempeän, hyväksyvän asenteen vaaliminen omaa kehoa kohtaan. 

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Ilmoittaudu mukaan järjestelmämme kautta ensimmäiselle tunnille 16.5., joka tarkoittaa automaattisesti sitä, että olet mukana koko kurssilla. Lähetämme laskun ja osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tuntikuvaukset

 

1. tunti: la 16.5. klo 10-11.30

Katseen tietoinen rauhoittaminen ja suuntaaminen harjoittaa keskittymiskykyä ja tukee joogaharjoittelua. Tarkastellaan erityisesti katseen ja selkärangan yhteyttä eri asanoissa. 

 

2. tunti: La 23.5. klo 10-11.30

Vapaa, luonnollinen hengitys luo rentoutta ja elävyyttä kehoon. Tutustutaan hengitykseemme joogaharjoituksen myötä. 

 

3. tunti: la 30.5. klo 10-11.30

Keskikehon ja lantionpohjan alue luo tuen koko keholle. Tunnistetaan kehon voimakeskus ja annetaan sille huomiota joogaharjoituksessa. 

 

4. tunti: la 6.6. klo 10-11.30

Maayhteyden eli painovoiman vaikutuksen tunnistaminen luo vakautta ja vapautta kehollemme. Herätellään luottamusta maayhteyteen joogaharjoituksen myötä.

Lempeästi tervetuloa mukaan! Jos jokin asian mietityttämään, kysy lisää: info@studiokindly.fi