top of page

KEVÄÄN 2023 KURSSIT JA TUNNIT

Tutustu ja ilmoittaudu kursseille tästä!

- aloittaminen on helppoa: tunnelmallisella studiollamme pääset joogamaan kynttilänvalossa ja voit lainata kaikki tarvittavat välineet!

- kaikille kursseille voi osallistua etänä zoomin kautta

- voit maksaa kurssin varauksen yhteydessä tai ensimmäiselle tunnille saapuessa. Jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, mainitse tästä ohjaajalle 1. kerralla

- ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos et pääse mukaan ensimmäiselle tunnille, ilmoitathan asiasta meille info@studiokindly.fi 

- maksun voi hoitaa ePassilla, Smartumilla, Eazybreakilla tai Edenredillä

- Talvi- ja syyslomaviikoilla kursseilla ei kokoontumista

- lähetämme zoom-linkin kaikille osallistujille kurssin alkaessa, mikäli osa haluaa osallistua etänä. PS. Muista tarkistaa, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen järjestelmään!

KEVÄÄN KURSSIT JA AVOIMET TUNNIT 2023

MAANANTAI:

16.30 Astangan alkeisjatko (90 min)

Tervetuloa syventämään ja juurruttamaan astanga osaksi arkeasi ja hyvän olon tuojaksi. Tunnit sisältävät asanaharjoittelun lisäksi rentoutus- ja tietoisuusharjoituksia, joogafilosofiaa ja mantroja. Kurssi sopii jo aiemmin astanga tai vinyasa joogaa harjoitelleille. 

- Ohjaaja Satu Malinen.

- 15 krt / 9.1.-.24.4.2023 / 190 €

18.30 Lempeä hatha ja äänimaljat (75 min)

Lempeä hathajoogatunti, joka rentouttaa kehon ja rauhoittaa mielen viikon päätteeksi. Tunti aloitetaan kehoa pehmentävällä joogaharjoituksella sekä hengitysharjoituksilla, joiden jälkeen jatkamme syvärentoutumalla tiibetiläisten äänimaljojen tahtiin. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille joogaajille. 

- Ohjaaja Marianne Ruhanen

- 15 krt / 30.1.-15.5.2023 / 190 €

 

TIISTAI:

18.00 Lempeää joogaa selälle (60 min)

Tervetuloa mukaan joogatunnille, jossa päähuomio on selän hyvinvoinnissa, jumien helpottamisessa ja lempeän voimistavissa liikeradoissa - mutta myös rentoutumisessa ja rauhoittumisessa.

- Ohjaaja Jonna Ekroos

- 15 krt / 10.1.-25.4.2023 / 180 €

 

19.30 Miesten jooga - kehonhuoltoa ja liikkuvuutta (60 min)

Hyvän mielen tunti, joka kehittää liikkuvuutta ja voimaa sekä tasapainottaa mieltä ja kehoa.

- Ohjaaja Jonna Ekroos.

- 15 krt / 10.1.-25.4.2023 / 180 €

 

 

KESKIVIIKKO:

17.00 Jooga Flow (60 min) TÄMÄ MYÖS AVOIMENA TUNTINA

Tervetuloa Jooga Flow -kurssille, jossa pääset kehittämään monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa läpi kevään. Jooga flow - tunti on dynaaminen, virtaava, leikkisä ja rauhoittava kokonaisuus. Kurssilla yhdistyy vinyasa flow, hengitysharjoitukset, pitkät Yin tyyppiset asanat ja somaattinen tulokulma liikkeeseen. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille, mutta perusliikkuvuus on suositeltavaa, sillä harjoituksessa liikutaan eritasoissa. Harjoitus tähtää kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen tasapainoon. 

- Ohjaaja Eveliina Sivonen

- 10 krt / 1.2.-12.4.2023/ 140 €

- Kertahinta 15 € (12 € tutustuminen)

18.30 Yin & äänimaljat (90 min)

Tervetuloa rentoutumaan yinjoogan ja äänimaljojen tahdissa. Yinjooga aktivoi parasympaattista hermostoamme, joka rauhoittaa mieltä, hidastaa sykettä ja vähentää stressiä antaen keholle mahdollisuuden levätä ja eheytyä. Passiiviset jooga-asennot tehdään pääasiassa istuallaan tai makuulla, ja lempeissä asennoissa viivytään 2-10 minuuttia, jotta voimme pysähtyä ja rauhoittua vähitellen.

- Ohjaaja Eveliina Sivonen

- 15 krt /11.1.-26.4.2023/ 190 €

 

TORSTAI:

18.00 Shaktajooga - sopii hyvin aloittelijoille (75 min)

Shaktajooga on autenttinen ja lempeä suoritusvapaa harjoitus joka hoitaa ihmistä rentoutuksen kautta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Shaktajoogasta. Lämpimästi tervetuloa niin vasta-alkajat kuin aiemmin jooganneet.

- Ohjaaja Johanna Myllymäki

- 10 krt / 2.2.-13.4.2023/ 150 €

SUNNUNTAI:

17.00 Sunnuntain slow - AVOIN TUNTI

Tervetuloa heräilemään marraskuiseen sunnuntaipäivään joogan parissa - lempeästä liikkeestä, kynttilöistä, hyvästä musiikista nauttien.

Aloitamme tunnin alkurentoutuksella ja kehoa rauhassa herätellen. Siirrymme hiljalleen harjoituksen liikkuvampaan osaan, jossa hengitys kuljettaa kehoa pehmeässä ja virtaavassa liikkeessä. Teemme avaavia ja yksinkertaisia liikkeitä. Loppuosassa syvennymme venyttämään kehon ja mielen kireyksiä pois pitkäkestoisilla asennoilla. Tule mukaan rentoutumaan ja virkistymään - sunnuntaille slow on juuri hyvä tahti. Tunti käy hyvin ensikertalaisillekin. Vaihtuva ohjaaja.

Tunnin hinta on 15 euroa (12 € tutustuminen). Voit maksaa tunnin varauksen yhteydessä tai tunnille saapuessa. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

HUOM. Jos et pääse varaamallesi tunnille, muistathan perua ilmoittautumisesi viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua. Saat tehtyä peruutuksen kirjautumalla omilla tunnuksillasi varaaheti.fi-sivustolle. Peruuttamattomista paikoista veloitamme normaalihinnan.

Viikonloput

Vaihtuvat pidemmät työpajat ja vierailevat ohjaajat - seuraa some-kanaviamme! Tilaamme voi myös vuokrata.

_dsc9344-edit.jpg
bottom of page