top of page

KEVÄÄN 2024 JOOGA- JA HYVINVOINTITYÖPAJAT

Tutustu alta syksyn monipuolisiin jooga- ja hyvinvointityöpajoihin sekä erikoistunteihin.

Voit varata paikkasi työpajoihin täältä.


Työpaja ja erikoistunnit ovat myös loistava ja hyvinvointia edistävä lahja läheiselle. Jos haluat varata paikan läheiselle voit tehdä sen nettiajanvarauksen kautta. Jos haluat ostaa lahjakortin, laitathan viestiä tai sähköpostia osoitteeseen info@studiokindly.fi

KEVÄÄN AIKATAULU:

La 30.3. klo 15-17.00

Hengittäen vapautta kehoon -työpaja - rentoudu hengitystekniikoin

Su 7.4. klo 18-19.30

Kevään äänimatka ja rentoutus

Su 14.4. klo 14-17
Kosmetiikkaa luonnosta työpaja

La 20.4. klo 11-13.30

Ammerin Kohti kevättä miniretriitti

Su 21.4. klo 14-16

Tao - keväistä elämän virtaa työpaja

Su 21.4. klo 18-19.30

Kevään äänimatka ja rentoutus

La 4.5. klo 11-13

Itsemyötätunnon ja lempeän liikkeen työpaja - Läsnäoloharjoituksilla hyvää oloa arkeen

La 25.5. klo 15-17
BMC -workshop

La 25.5. klo 11-13.30

Ammerin Kohti kesää miniretriitti

Työpajojen ja erikoistuntien kuvaukset:

Hengittäen vapautta kehoon -työpaja - rentoudu hengitystekniikoin
La 4.11. klo 15-17
Tässä työpajassa tutustumme hengitykseemme lempeiden hengitysharjoitusten ja -tekniikoiden kautta. Hyödymme joogan pranayama-tekniikoita sekä somaattisen liikkeen harjoituksia ja pyrimme vapauttamaan hengityslihaksistoa, jotta hengitys voisi toimia optimaalisesti.

Tarkoituksena on tuoda vapautta ja rentoutta omaan luonnolliseen hengitykseen ja tulla tietoiseksi omasta tavasta hengittää. Breathwork-työskentely ja tietoinen hengittäminen lisää läsnäolon kokemusta, kehotietoisuutta, mielen kirkkautta ja elinvoimaa. 
 

Työpajan lopuksi syvärentouttava äänimaljarentoutus tiibetiläisten äänimaljojen tahtiin. Työpajan ohjaa Marianne Ruhanen.

Työpajan hinta on 35 euroa. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Kevään äänimatka ja rentoutus

Su 7.4. klo 18-19.30 & Su 21.4. klo 18-19.30

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan kevään uudistavaa äänimaisemaa ja herättelemään joustavuutta kehoon ja mieleen. Tämä keväinen äänimatka on yksi neljän eri elementin äänimatkoista, jonka voit kokea nyt lisääntyvän valon aikaan. Puu elementti symbolisoi sitä miten energia imetään luonnosta ja muutetaan aineelliseksi. On aika uusille ideoille, liikkua eteenpäin ja heittäytyä luovuuteen.

Harmoniset äänimaljat, eri elementtien koshi-kellot sekä maadoittavat rummut ja runolaulu avaavat aistisi ja kuljettavat sinut luovaan rentoutumisen tilaan. Kun kehomme on onnellinen ja auki, hermostomme pääsee rauhoittumaan ja meidän on helpompi vastaanottaa korkeavärähteiset taajuudet ja nauttia äänien synnyttämästä harmoniasta.
 

Äänimatka aloitetaan lempeillä kehoa avaavilla liikkeillä ja hengitystä syventävillä harjoituksilla. Kevät aikaan keskitymme erityisesti joustavuuteen, keinuviin liikkeisiin, kehomme virtaukseen ja venytyksiin. Alkupehmittelyn jälkeen siirrytään nauttimaan keväisestä äänimaisemasta makuuasennossa rentoutuen. Äänimatkan oppaana toimii laulaja-lauluntekijä ja äänihoitaja Niina Mönkkönen.

Työpajan hinta on 25 euroa. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Kosmetiikkaa luonnosta työpaja

Su 14.4. 14-17

Lämpimästi tervetuloa valmistamaan itsetehtyä kosmetiikkaa laadukkaista luonnon raaka-aineista ja tutustumaan yrttien ja luonnonöljyjen ominaisuuksiin ihonhoidossa! Tässä kosmetiikkatyöpajassa valmistamme kolme eri ihonhoitotuotetta, joihin pääset itse valitsemaan ihollesi parhaiten sopivat raaka-aineet.
 

Oman tuotteen valmistus on hauskaa, palkitsevaa ja samalla saat valmistusreseptit mukaasi kotikokeiluja varten.

Kevään työpajassa valmistamme ihanan kermaisen vartalovoin, suihkugeelin sekä deodorantin. Työpaja sisältää myös lyhyen rennon teoriaosion luonnonkasveista, ja niiden käytöstä kosmetiikassa.

Tämä työpaja sopii luonnonyrteistä, kauneudesta ja diy-kosmetiikasta kiinnostuneille. Huomioithan että tunnilla käytämme tuotteissamme tuoksuina eteerisiä öljyjä. Ne ovat luonnon kasveista tiivistettyjä, hoitavia aromaterapeuttisia tuoksuja, ja jos tiedät olevasi liian herkkä tuoksuille, tämä saattaa estää osallistumisesi tunnille. Työpajan ohjaa hyvinvointi- ja luonnonkosmetiikkayrittäjä sekä muusikko Niina Mönkkönen (N.A.M-voiteet).

Työpajan hinta 64 €. Sisältää 3 ihastuttavaa tuotetta raaka-aineineen, kotiin mukaan otettavat ohjeet sekä kahvi/teetarjoilun. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Ammerin Kohti kevättä miniretriitti

La 20.4. 11-13.30

Tervetuloa syventämään joogaharjoitteluasi ja heräämään kohti kevättä tässä rentouttavassa ja rauhoittavassa yinjooga-miniretriittissä. Kiinalaisessa lääketieteessä kevät on puu-elementin, uudistumisen ja kasvun aikaa. Tässä joogaharjoituksessa keskitymmekin tukemaan kehon uudistumista aktivoiden maksan ja sappirakon meridiaaneja.

 

Aloitamme päivän ohjatulla mindfulness-meditaatiolla. Pitkä, kokonaisvaltainen yinjoogatunti avaa kehon syviä jännityksiä, rauhoittaa hermostoa ja rentouttaa mieltä. Tämän jälkeen teemme ohjatun kehorentoutuksen. Tämä miniretriitti on todellinen akkujen lataushetki. Aiempaa kokemusta yin joogasta tai meditaatiosta ei tarvita. Ota päällesi lämmintä vaatetta ja tervetuloa nauttimaan harjoituksesta kevään valoon! Apuna käytetään vilttejä, bolstereita, joogatiiliä ja vöitä, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä on mahdollista rentoutua. Työpajan ohjaa Ammeri Kankaisto.

 

Miniretriittin hinta on 39 euroa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Tao - keväistä elämän virtaa työpaja

Su 21.4. klo 15-17

Tao on elämän virta, joka kaikkialla kulkee. Työpajassa tutustumme tähän elämän virtaan, joka myös meidän elämäämme ohjaa. Elämän virta kulkee myös meissä ja sen virran estäminen voi aiheuttaa meille stressiä ja sairauksia. Tässä työpajassa tutustumme erityisesti puuelementtiin, joka hallitsee keväällä. Puuelementti näkyy hyvin luonnossa, sen teemoina on herääminen, uudet alut ja luovuus.

Tervetuloa tutustumaan taolaisiin elämänvirran harjoituksiin, joiden avulla voimme poistaa energian tukoksia kehosta ja mielestä ja palauttaa hyvän olon ja tasapainon. Harjoitukset pohjautuvat taolaiseen qigongiin, joka on Kiinasta kotoisin oleva oppi energialääketieteestä. Sen juuret ovat tuhansia vuosia vanhoja elämänenergian harjoituksia, joiden avulla palautetaan kehon ja mielen tasapaino ja hyvinvointi. Alunperin harjoitusten avulla on mm. autettu kehoa paranemaan sairauksista sekä tavoiteltu ikuista elämää!

Harjoituksissa yhdistetään hitaat liikkeet, hengitys ja mielikuvat. Niitä voi kuvailla liikemeditaatioiksi. Liikkeet ovat helppoja ja kaikille sopivia tasoja löytyy. Taolaiseen tapaan harjoituksissa käytetään mielikuvia luonnosta ja eläimistä.

Työpajassa tutustutaan taolaisen qigongin perusteisiin, herätetään kehon qi eli elämänenergia, poistetaan energiatuloksia venytyksillä ja parannetaan energian virtausta kehossa flow osuudessa.

Oppilaat ovat kommentoineet: Ihana, rauhallinen olo tunnin jälkeen. Varoitus, tähän jää helposti koukkuun! ;)

Ohjaaja: Kaisa Lehtipuro.

Työpajan hinta 35 €. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Itsemyötätunnon ja lempeän liikkeen työpaja - Läsnäoloharjoituksilla hyvää oloa arkeen

La 4.5. klo 11-13

Sydämellisesti tervetuloa viettämään lämminhenkistä iltapäivää lempeän joogan ja itsemyötätunnon parissa. Itsemyötätunnon merkityksestä hyvinvoinnin kannalta puhutaan tänä päivänä paljon eikä ihme - nyky-yhteiskunnassa on helppo kasata itselleen suhteettoman paljon paineita ja odotuksia, niin töissä, ihmissuhteissa kuin vapaa-ajallakin. Koemme usein epäonnistumisen ja riittämättömyyden tunteita, jolloin sisäinen kriitikkomme pääsee valloilleen, aiheuttaen enemmän haittaa kuin hyötyä.
 

Tietoiseen läsnäoloon pohjautuva itsemyötätunto auttaa meitä kohtaamaan itsemme ystävällisyydellä ja hyväksynnällä torjumisen sijaan. Se on sisäinen vahvuus, jonka avulla uskallamme olla enemmän ihmisiä – kaikkine heikkouksinemme ja vajavaisuuksinemme.

 

Työpajan aluksi laskeudumme lempeään läsnäolon tilaan hermostoa hellivän ja luovaa liikettä sisältävän joogaharjoituksen kautta, jonka jälkeen tutustumme lisää itsemyötätuntoon konkreettisten harjoitusten ja keskustelun avulla.

Saat mukaasi oivalluksia ja työkaluja myötätuntoisen läsnäolon harjoittamiseen sekä hyvinvointisi tukemiseen myös arjessa.

 

Työpaja sopii kaikentasoisille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai mindfulnessista! Työpajan ohjaajana toimii Laura Liefveld.

Työpajan hinta on 35 euroa. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

 

Ammerin Kohti kesää miniretriitti

La 18.5. 11-13.30

 

Tervetuloa syventämään joogaharjoitteluasi ja energisoitumaan kohti kesää auringon valon ja lämmön mukana tässä rentouttavassa ja rauhoittavassa yinjooga-miniretriittissä. Kiinalaisessa lääketieteessä kesää hallitsee tuli-elementti, lämpö ja valo. Tässä joogaharjoituksessa keskitymme tukemaan sydämen ja hermoston toimintaa, tuoden olemukseemme kesän iloa ja elämää sydämestä käsin.

 

Aloitamme päivän ohjatulla mindfulness-sydänmeditaatiolla. Pitkä, kokonaisvaltainen yinjoogatunti avaa kehon syviä jännityksiä, rauhoittaa hermostoa ja rentouttaa mieltä. Tämän jälkeen teemme ohjatun kehorentoutuksen. Tämä miniretriitti on todellinen akkujen lataushetki. Aiempaa kokemusta yin joogasta tai meditaatiosta ei tarvita. Ota päällesi lämmintä vaatetta ja tervetuloa nauttimaan harjoituksesta. Apuna käytetään vilttejä, bolstereita, joogatiiliä ja vöitä, jotta asennoista muodostuu turvallisia ja niissä on mahdollista rentoutua. Työpajan ohjaa Ammeri Kankaisto.
 

Miniretriittin hinta on 39 euroa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
Anchor 5
Näyttökuva 2022-8-11 kello 14.08.10.png
Anchor 6
Anchor 7
Anchor 8
Anchor 9
Anchor 10
Anchor 11
Anchor 12
bottom of page