top of page
Taustakuva_1106482370_pink.jpg
IhanaVoimakas_edited.jpg
Taustakuva_1106482370_pink.jpg

Rentouttavat äänimatkat Kindlyllä

Tervetuloa elämykselliseen ja rentouttavaan äänimatkaan. Tämän uniikin konseptin upeineen äänimaisemineen on luonut laulaja-lauluntekijä ja äänihoitaja Niina Mönkkönen. Harmoniset äänimaljat, eri elementtien koshi-kellot sekä maadoittavat rummut ja runolaulu tarjoavat sinulle hetken, jossa voit uppoutua kehosi tuntemuksiin ja tyhjentää mielesi kiireestä ja huolesta.

Meillä on ilo päästä nauttimaan jatkossa säännöllisesti näistä vuoden ajan mukaan vaihtuvista rentouttavista äänimatkakokonaisuuksista - tutustu lisää alta ja varaa paikkasi.

Sydäntalven äänimatka
Su 4.2. 17.00 & su 25.2. 17.00 

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan sydäntalven äänimaisemaa ja rauhoittumaan talven tavoin itsensä äärelle. Tämä talvinen äänimatka on yksi neljän eri elementin äänimatkoista, jonka voit kokea nyt sydäntalven kylmimpään aikaan. Vesi elementti symbolisoi elämän alkulähdettä, viisautta ja luottavaisuutta tulevaan. Se kutsuu meidät tarkastelemaan syvyyttämme, palaamaan takaisin minäämme ja ystävystymään pimeän kanssa ympärillämme.

 

Sydäntalven rentouttava äänihoitokylpy tarjoaa sinulle ihan oman hetken, jossa voit uppoutua kehosi tuntemuksiin ja tyhjentää mielesi kiireestä ja huolesta.

Harmoniset äänimaljat, eri elementtien koshi-kellot sekä maadoittavat rummut ja runolaulu avaavat aistisi ja kuljettavat sinut syvään rentoutumisen tilaan. Kun kehomme on onnellinen ja auki, hermostomme pääsee rauhoittumaan ja meidän on helpompi vastaanottaa korkeavärähteiset taajuudet ja nauttia äänien synnyttämästä harmoniasta.

 

Äänimatka aloitetaan lempeillä kehoa avaavilla liikkeillä ja hengitystä syventävillä harjoituksilla. Sydäntalvella keskitymme selän ja nivelien hellimiseen ja pidämme liikkeet hitaina, jotta pystymme kuulemaan kehostamme nousevia viestejä.

Alkupehmittelyn jälkeen siirrytään nauttimaan talvisesta äänimaisemasta makuuasennossa rentoutuen.

Äänimatkan hinta on 25 euroa. Huom: maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Kevään äänimatka
Su 7.4. 18.00 & su 21.4. 18.00 

Lämpimästi tervetuloa Elämän puu -äänimatkaan - kuulemaan kevään uudistavaa äänimaisemaa ja herättelemään joustavuutta kehoon ja mieleen. Tämä keväinen äänimatka on yksi neljän eri elementin äänimatkoista, jonka voit kokea nyt lisääntyvän valon aikaan. Puu elementti symbolisoi sitä miten energia imetään luonnosta ja muutetaan aineelliseksi. On aika uusille ideoille, liikkua eteenpäin ja heittäytyä luovuuteen.

Harmoniset äänimaljat, eri elementtien koshi-kellot sekä maadoittavat rummut ja runolaulu avaavat aistisi ja kuljettavat sinut luovaan rentoutumisen tilaan. Kun kehomme on onnellinen ja auki, hermostomme pääsee rauhoittumaan ja meidän on helpompi vastaanottaa korkeavärähteiset taajuudet ja nauttia äänien synnyttämästä harmoniasta.

Äänimatka aloitetaan lempeillä kehoa avaavilla liikkeillä ja hengitystä syventävillä harjoituksilla.

 

Kevät aikaan keskitymme erityisesti joustavuuteen, keinuviin liikkeisiin, kehomme virtaukseen ja venytyksiin. Alkupehmittelyn jälkeen siirrytään nauttimaan keväisestä äänimaisemasta makuuasennossa rentoutuen. 

Äänimatkan hinta on 25 euroa. Huom: maksuvälineenä käyvät pankkikortit tai Eazybreak, E-passi ja Smartum virikesetelit.

Kevään äänimatkat
bottom of page