KEVÄÄN FLOW-VERKKOKURSSI

Toukokuun neljä sunnuntaita on omistettu luonnolle ja keväälle, joka on uudestisyntymisen aikaa. Näillä lempeillä ja virkistävillä joogatunneilla tiedostamme ja vaalimme neljän eri elementin – maa, vesi, ilma ja tuli – ominaisuuksia kehossamme ja olemuksessamme. Jokaisella tunnilla teemme sekä sykettä nostavia että palauttavia asanoita.

 

Varsinainen harjoitus kestää tunnin, jonka jälkeen on mahdollista tarkentaa asioita tai asanoita tai esittää kysymyksiä. Jos et pääse jollekin tunnille mukaan livenä, ei se haittaa, sillä lähetämme tuntien jälkeen tallenteen. Eli voit tehdä harjoitusta myös kotona useampana päivänä ja milloin sinulle sopii. Kurssin hinta 35€.

 

Joogaopettaja Elina Kapasen ohjauksen keskiössä ovat hengityksen ja liikkeen yhteys, oman kehon tuntemuksiin rauhoittuminen sekä lempeän, hyväksyvän asenteen vaaliminen omaa kehoa kohtaan. 

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Ilmoittaudu mukaan järjestelmämme kautta ensimmäiselle tunnille 10.5., joka tarkoittaa automaattisesti sitä, että olet mukana koko kurssilla. Lähetämme laskun ja osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tuntikuvaukset

 

Su 10.5. klo 16–17

Maan lämpö - Koe juurevuus ja lämpö kehossasi. Liikkuvuutta harjoittaen suodaan hoivaavaa huomiota alaselän ja lantion seudulle. 

 

Su 17.5. klo 16–17
Veden lempeys - Veden laatu on herkkä ja virtaava. Levollisesti virtailevalla tunnilla keskitytään hellimään selkärankaa. 

 

Su 24.5. klo 16–17
Ilma ja avaruus - Ilman elementtiin liittyy keveys ja leikkisyys. Rennon leppoisan tunnin kuluessa luodaan kehollemme tilaa avautua iloon ja rohkeuteen.

 

Su 31.5. klo 16–17

Inspiroiva tuli - Tulen laatu on vahva ja etenevä. Vahvistetaan 'sisäistä tulta' keskittyen keskikehon ja hengityksen voimaan.

Lempeästi tervetuloa mukaan! Jos jokin asian mietityttämään, kysy lisää: info@studiokindly.fi